SİVAS / DİVRİĞİ - Divriği Naci Demirağ Anadolu Lisesi

Şbt

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli, asrın felaketi olarak nitelendirilen, 11 ilimizi etkileyen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerde hayatını kaybeden kardeşlerimizi anmak üzere tören alanında toplandık ve bir dakikalık saygı duruşunda bulunduk. Vefat eden kardeşlerimizin ruhu için Fatihalar okuduk. Allah bir daha bu millete böyle bir acı yaşatmasın.

Şbt

Okulumuz mezunlarından İnşaat Mühendisi Yasin ÇETİN ara tatilde okulumuza gelerek mühendislik mesleği ve hayat tecrübesi hakkında öğrencilerimize bilgi verdi. Öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Öğle yemeği programı ardından AYT Deneme sınavına başlandı.

Bize vakit ayırmasından ve değerli sunumundan ötürü Yasin ÇETİN'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

I. Dönem sonu karne törenimizi icra ettik. Örnek tavır sergileyen, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin takdirini kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Tüm öğrencilerimize verimli ve bol motivasyonlu tatiller diliyoruz.

Ock

I. Dönem sonu sınıflar arası bilgi yarışması etkinliği düzenledik. İki turlu yarışmanın birinci turunda her sınıf kademesi kendi arasında yarışarak birincisini belirledi. II. turda ise önceki turun birincileri kendi aralarında yarıştılar.

1. Olan Sınıf: 9/A sınıfı

2. Olan Sınıf: 12/A sınıfı

3. Olan Sınıf: 11/A ve 10/C sınıfları

Öğrencilerimizin ödüllerini karne töreninde vereceğiz.

Yarışmanın hazırlıklarını yapan ve organize eden Rehber Öğretmenimiz Gamze AY'a ve soruları hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

I. Dönem son haftasında okulumuz sınıfları arasında futbol turnuvası düzenledik. Turnuvada

1. Olan Sınıf: 12. Sınıflar

2. Olan Sınıf: 9. Sınıflar

3. Olan Sınıf: 10. ve 11. Sınıflar

Centilmen bir şekilde tamamlanan turnuvada derece yapan sınıflarımızı tebrik ediyoruz.

Futbol turnuvasını organize eden Beden Eğitimi Öğretmenimiz Burak BAŞARAN'ı ve fahri olarak bize hakemlik yapan Hüseyin BEY'e teşekkür ediyoruz.

Ock

I. dönen sonu karne haftasında okulumuz öğrencileri arasında düzenlediğimiz satranç turnuvasında

1. Olan Öğrencimiz: Ahmet Celal DEMİRTAŞ

2. Olan Öğrencimiz: Enes ÖZTUNÇ

3. Olan Öğrencimiz: Ege ÖZDEMİR

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Divriği Kaymakamımız Sayın Resul TUTAY, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Melih Veysel SAYAR ve Milli Eğitim Şube Müdürümüz Bilgin ÇAKMAK okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle bir araya geldi. Eğitim öğretime büyük bir önem verdiğini belirterek öğrencilerimizin taleplerini dinledi. Başarıyı yakalmak ve daha da yükseklere çıkarmak için projeler üretileceğini ve hep birlikte çalışıp gayret ederek bu amaca ulaşılacağını belirtti. Son sınıf öğrencilerimizin büyük şehirlerdeki Üniversiteleri yerinde görmeleri için destek olacağını söyledi. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarı dileklerinde bulunarak okulumuzdan ayrıldı ve yeni okul binamızın inşaatını yerinde görmek için inşaat alanına gidildi. Sorumlu inşaat mühendisinden bilgi aldı. Binanın yeni eğitim öğretime yetişmesi için ne gerekiyorsa yapılması talimatını verdi. Kaymakamımızın ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Şube Müdürümüzün ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladık.